Νέες Καταχωρήσεις Στον 4TY.GR!

Νέες Καταχωρήσεις Στον 4TY.GR!
Χιλιάδες επιχειρηματίες σε όλη την Ελλάδα έχουν επιλέξει να καταχωρήσουν την επιχείρηση τους στον Ηλεκτρονικό Επαγγελματικό Οδηγό Ελλάδος 4TY.GR, προβάλλοντας την επιχείρηση τους υψηλά στις μηχανές αναζήτησης. Καταχώρησε και εσύ τώρα την επιχείρηση σου στον 4TY.GR και κέρδισε πολλά οφέλη!
 
Η καταχώρηση είναι μία ολοσέλιδη διαφήμιση μέσα στον 4ty.gr που περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται κάποιος να γνωρίζει για κάθε επιχείρηση. Η σελίδα αυτή ανήκει στην κάθε επιχείρηση εφόρου ζωής. Ο ιδιοκτήτης της κάθε καταχώρησης μπορεί να επεξεργαστεί τα στοιχεία που εμπεριέχονται σε αυτή πραγματοποιώντας σύνδεση μέσα από τον 4ty.gr με τα στοιχεία που του έχουν σταλεί κατά την ολοκλήρωση της εγγραφής.
 
Τί περιλαμβάνει η καταχώρηση;
1. Επωνυμία επιχείρησης και θέση για το λογότυπό της
2. Χάρτη με στίγμα στην διεύθυνσης της επιχείρησης
3. Στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης (Διεύθυνση της επιχείρησης, Τηλέφωνα επιχείρησης, Κινητά τηλέφωνα, Ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail, Ιστοσελίδα (website) εάν υπάρχει, Ονόματα του επιχειρηματία και των υπευθύνων)
4. Κείμενο που αφορά την επιχείρηση και ωράριο λειτουργίας
5. Προσθήκη φωτογραφιών της επιχείρησης ή των προϊόντων
 
Δείτε παρακάτω παραδείγματα από νέους πελάτες που επέλεξαν την υπηρεσία της ολοσέλιδης προβολής για την επιχείρηση τους!
Πίσω