Αssistance bonus

 
Ο 4ty.gr επιθυμώντας να αποκτήσει με τους πελάτες μια πιο στενά συνεργαζόμενη σχέση για την καλύτερη διαδικτυακή διαφήμιση των επιχειρήσεων τους αλλά και κατανοώντας το πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η αγορά στις μέρες μας,  αποφάσισε να δημιουργήσει την υπηρεσία assistance bonus . 
 
Με την υπηρεσία assistance bonus μπορείτε να απαλλαγείτε από την ετήσια συνδρομή της ιστοσελίδας σας.
 

Πώς θα μηδενίσετε τη συνδρομή σας;

   
Εάν έχετε κάποιο γνωστό που θέλει να δημιουργήσει ιστοσελίδα και ψάχνει εταιρεία, μπορείτε να του προτείνετε τον 4ty.gr. Έτσι με την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας του, η ετήσια συνδρομή σας θα μειωθεί για το επόμενο έτος κατά 50€.
 
Μπορείτε ακόμα να προτείνετε την εταιρεία μας σε περισσότερα από ένα άτομο.  Έτσι η ετήσια συνδρομή σας θα μειωθεί κατά 50€ για κάθε άτομο που ολοκληρώνει την ιστοσελίδα του σε εμάς. 

 
Αν η ετήσια συνδρομή σας είναι 250€ τότε για να μηδενιστεί θα πρέπει να προτείνετε τον 4ty.gr σε 5 γνωστούς σας 50x5=250. 
 
Εάν προτείνετε τον 4ty.gr σε 8 γνωστούς σας Κερδίζετε 150€
τα οποία μπορείτε να τα εξαργυρώσετε χρησιμοποιώντας κάποια υπηρεσία του 4ty.gr ή να μας ζητήσετε να αφαιρεθούν από την επόμενη ετήσια συνδρομή της ιστοσελίδα σας. 
50€x8= 400€ - 250€(ετήσια συνδρομή)=150€. 
 
 

Απαραίτητες προϋποθέσεις:
Τα άτομα στα οποία μας έχετε προτείνει να αναφέρουν στην συνομιλία τους μαζί μας ότι έχουμε προταθεί από εσάς.
Nα ολοκληρώσουν την ιστοσελίδα τους στον 4ty.gr. 
H υπηρεσία ισχύει για ιστοσελίδες που ανήκουν στα πακέτα premium, plremium plus, exclusive και η πρόταση από εσάς στους γνωστούς σας θα πρέπει να γίνει για τα παραπάνω πακέτα. 
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 24211 81690 ή 24210 30511.