Σύγκριση Πακέτων

 
Αποκτήστε την δική σας επαγγελματική ιστοσελίδα
αναδείξτε με το καλύτερο μέσο, σε εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και κερδίστε νέους πελάτες.
 
Ο Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος 4ty.gr ακολουθώντας τις συνεχείς εξελίξεις στον κλάδο της προβολής και προώθησης των επιχειρήσεων μέσω διαδικτύου, μπορεί να δημιουργήσει για κάθε επιχείρηση μία επαγγελματική ιστοσελίδα προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη.

Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσαρμόζεται ιδανικά σε κάθε διάσταση οθόνης (smartphone, tablet) και εργαζόμαστε ώστε ο χρήστης να απολαμβάνει πάντα την καταλληλότερη, πληρέστερη και πιο αποδοτική έκδοση για τη συσκευή που χρησιμοποιεί όταν επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας.

Οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε είναι αισθητικά άρτιες και πλήρως ανταποκρινόμενες στις απαιτήσεις σας. Διαθέτουν μοναδικό design, ευχρηστία και λειτουργικότητα, είναι βελτιστοποιημένες για τις μηχανές αναζήτησης και φυσικά έχουν την πλήρη υποστήριξή μας και εγγύηση καλής λειτουργίας.

Έχοντας κατασκευάσεις περισσότερες από 2500 ιστοσελίδες, ο 4ty.gr έχει δημιουργήσει δύο διαφορετικά πακέτα ιστοσελίδων για να επιλέξει κάθε επιχειρηματίας το πακέτο που του ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και την οικονομική του δυνατότητα.
 
 
  Premium
Ο 4ty σας προτείνει
Premium plus
Αρχική
Σελίδες περιεχομένου 10 15
Φωτογραφίες 50 100
Βίντεο 05 10
Προσφορές 05 10
Αρχεία pdf 05 10
Επικοινωνία
Φόρμα επικοινωνίας & χάρτης
E-mail accounts 05 10
Ανανεώσεις περιεχομένου 05 10
Γλώσσες Αγγλικά Αγγλικά
Κουμπιά Social media
New Σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις / Blog -
Responsive
Δώρα Η εγγραφή της επιχείρησης σας στον κατάλογο επιχειρήσεων και η προβολή της στο χάρτη του επαγγελματικού μας οδηγού.
Η εγγραφή της επιχείρησης σας στον κατάλογο επιχειρήσεων και η προβολή της στο χάρτη του επαγγελματικού μας οδηγού.
 
50% Εκπτωση στην ενεργοποίηση επιπλέον υπηρεσιών (4tyshop).
Ετήσια Συνδρομή
  Μάθετε περισσότερα Μάθετε περισσότερα