Γιατί να κάνω e-shop;

 
Γιατί να κάνω e-shop;
Το e-shop είναι μία ιστοσελίδα μέσα από την οποία μπορεί η κάθε επιχείρηση να παρουσιάσει τα προϊόντα της στο καταναλωτικό κοινό δίνοντάς του την δυνατότητα να τα αγοράσει με τον τρόπο που επιθυμεί, ανεξαρτήτως ωραρίου, αργιών και τοποθεσίας, εντός ή εκτός Ελλάδος.
 
Οι αγορές μέσω διαδικτύου έχουν καθιερωθεί πλέον στη συνείδηση μεγάλης μερίδας του καταναλωτικού κοινού, ιδιαίτερα σε άτομα νεαρότερης ηλικίας, οι οποίοι αναζητούν, συγκρίνουν και αγοράζουν προϊόντα από το σπίτι τους, το γραφείο ή ακόμα και όταν ταξιδεύουν. 
 
Δημιουργώντας ένα e-shop είναι σαν να δημιουργείτε ένα υποκατάστημα χωρίς έξοδα ενοικίου, κόστος προσωπικού και συντήρησης, ενώ παράλληλα δημιουργείτε μια πελατειακή σχέση με τους καταναλωτές όλου του κόσμου.
 
Το e-shop είναι μια ιδανική λύση για έναν νέο επιχειρηματία ο οποίος θέλει να αρχίσει να εμπορεύεται τα προϊόντα του άμεσα αλλά δε διαθέτει το απαραίτητο κεφάλαιο για να “στήσει” το δικό του φυσικό κατάστημα. Αλλά και για μια υπάρχουσα επιχείρηση, η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος της δίνει τη δυνατότητα επέκτασης της εμπορικής δραστηριότητας της, αύξησης του πελατειακού της κοινού και κατ’ επέκταση της κερδοφορίας της.
 
Φτιάχνοντας e-shop θα βλέπετε τα κέρδη σας να αυξάνονται καθημερινά, όλο το 24ωρο ακόμα και σε αργίες, χωρίς ωράριο λειτουργίας, χωρίς το κόστος των λειτουργικών εξόδων και χωρίς να πληρώνετε προσωπικό. Οι επιχειρήσεις που διαθέτουν e-shop αυξάνουν τις πωλήσεις τους, κερδίζουν κοινό και αποκτούν μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των επιχειρήσεων που δε το πράττουν.
 
Ακόμα:
 Ξεφεύγετε από τα όρια της τοπικής αγοράς και μπορείτε να απευθύνεστε σε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό σε όλη την Ελλάδα ή και το εξωτερικό. Ακόμη κι αν οι υποψήφιοι πελάτες σας βρίσκονται στην άλλη άκρη της Ελλάδας ή στην άλλη άκρη του κόσμου, μέσα από το e-shop σας μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα σας.
 
 Χρειάζεται πολύ μικρότερο κεφάλαιο επένδυσης για την κατασκευή του, σε σύγκριση με ένα φυσικό κατάστημα, ενώ τα έξοδα συντήρησής του είναι μηδαμινά.
 
 Τα προϊόντα σας διαφημίζονται όλο το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο.
 
 Μπορεί να εξυπηρετήσει πολλούς πελάτες ταυτόχρονα, επιτρέποντάς τους να δουν με την ησυχία τους όλα τα προϊόντα σας και να καταλήξουν στο ιδανικό προϊόν. 
 
 Κάνετε πιο εύκολες και πιο οικονομικές διαφημίσεις των προϊόντων σας. Λόγω της φύσης του έχετε την δυνατότητα για εύκολες και πιο συχνά εναλλασσόμενες ενημερώσεις για νέα προϊόντα και προσφορές, με άμεση γνωστοποίηση στους υποψήφιους πελάτες. 
 
 Το μέγεθος της επιχείρησης δεν παίζει κανένα ρόλο. Ένα e-shop μπορεί να διαθέτει και να πουλάει άπειρα προϊόντα χωρίς να χρειάζονται τα αντίστοιχα τετραγωνικά για να στεγαστούν προϊόντα και υπάλληλοι. 
 
Φυσικά δεν αρκεί απλά να δημιουργήσετε ένα e-shop. Για να έχει επιτυχία ένα e-shop, θα πρέπει να πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές του διαδικτύου, καθώς και τους κανόνες που θέτουν οι μηχανές αναζήτησης. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να είναι ασφαλές, εύχρηστο, γρήγορο, να διαθέτει καλό SEO και responsive design ώστε να είναι δυνατή η πρόσβαση από όλες τις συσκευές (tablet, κινητά κ.α.)

Συνδυάζοντας τις γνώσεις και την εμπειρία, η εταιρεία μας σας παρέχει την καλύτερη, οικονομικότερη και αποδοτικότερη λύση για το δικό σας e-shop, με στόχο την αύξηση των πωλήσεων σας.